fredag 27 juni 2008

Subject: Hans M wishes to date you!

This email was sent by Sparkey. You can disable emails here.
---
Hans M has just expressed interest in you.
That person also specified reason why he would date you: "Personality".
Click here to respond and see who else is interested in you.

 

Det här mailet trillade in fem minuter efter att jag publicerade mitt senaste inlägg. Jag tror att jag skall gå ur facebook.. Och antagligen borde jag sluta blogga för kvällen. ;-)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är stolt över att jag inte är med i facebook :)

Så det så.

/ H

MP sa...

Jag också. :-)

Så det så!

Anonym sa...

Är han snygg och rik den där Hasse tror du...?

Jag tror att det är bara du och jag i HELA VÄRLDEN som inte är med på Facebook H. Men det är ingen fara, den lilla fåniga flugan dör nog snart.

MP sa...

Jag orkar faktiskt inte ta reda på det. Dessutom är det mig han är kär i, inte dig! :-p

Anonym sa...

Facebook ska man inte ta så allvarligt. Ett snedklick och alla möjliga meddelanden går ut åt alla håll och kanter. Det betyder inte något. ;-)

MP sa...

Men kan inte någon tjej klicka snett på mig då?! :-D

Anonym sa...

*LOL* Många mer eller mindre avklädda tjejer har klickat på mig, men jag har en känsla av att om jag svarat så hade de behövt tillsändas en liten nätt summa för att ha råd med visum eller liknande. ;-)

P.S. Du tänkte nog inte på det, men jag hittade sidan när jag Googlade namnet i rubriken (som är en god vän till mig). Då det inte finns mer en ett par med det namnet i Sverige så är det nog lite på gränsen att publicera det så här, särskilt om det aldrig försvinner heller. D.S.

MP sa...

Anonym: Så kanske det kan vara ja.. Jag har ändrat namnet i rubriken och i texten, url:en går dock inte att göra ngt åt med mindre än att jag skriver ett helt nytt inlägg.